Milunović samokritičan, Krneta zadovoljan

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.07.2012.
23:55
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde uglavnom zadovoljni večerašnjom proverom protiv Jedinstva, ali ono što Luku Milunovića brine jesu bfrojne propuštene prilike.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezda je u jedinoj proveri na zlatiborskom delu priprema slavila sa 2:0 protiv Jedinstva, ali obzirom na propuštene prilike, rezultat je mogao da bude znatno ubedljiviji.

Upravo je to detalj koji pomalo zabrinjava Luku Milunovića, obzirom da je i sam propustio nekoliko prilika.

''Neću da tražim opravdanje u svojim promašajima u umoru i nedostatku svežine. Svaka šansa mora da se iskoristi, uostalom to je posao nas napadača. Ostaje mi da verujem da će mi se promašaji iz današnjeg meča vratiti u takmičarskim utakmicama, odnosno u momentima kada to bude bilo najpotrebnije za ekipu'', izjavio je Milunović.

Defanzivac Jovan Krneta je imao donekle izmenjenu ulogu večeras. Prvo poluvreme je odigrao na poziciji štopera, da bi u nastavku prešao na mesto desnog beka.

''Važno je da igram, i uvek ću ispoštovati sve što trener traži od mene. I u mlađim kategorijama sam nastupao na beku, i prema tome, ništa mi nije strano'', izjavio je Krneta, koji, slično treneru Prosinečkom, konstatuje da je ekipa sve bliža željenoj formi.


Ne propustite