Milutinov: "Sami smo krivi za neuspehe"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.02.2013.
14:31
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Partizana Nikola Milutinov smatra da mladost ekipe ne može da bude opravdanje za dosadašnje neuspehe i da se igrači moraju pogledati u oči kako bi se do kraja sezone zbili redovi i ispravilo ono što je do sada loše činjeno.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan u dosadašnjem toku sezone ostao je bez plasmana u TOP 16 fazu Evrolige, trofeja u Kupu Radivoja Koraća, a mnogo veći prbolem biće ukoliko crno-beli ostanu bez plasmana na fajnal-for regionalnog takmičenja.

To bi bio prvi put od kada je Partizan uzeo učešće u ABA ligi da se ostane bez plasmana među četiri najbolja tima što ove sezone ne bi smelo da se dozvoli ukoliko se planira plasman u Evroligu.

Poraz od Olimpije u okviru 22. kola ABA lige dodatno je udaljio Partizan od vodeće četvorke a Nikola Milutinov je priznao da opravdanje za neuspehe ne može da bude mladost ekipe i njeno neiskustvo.

"Sami smo krivi za neke stvari, i bez obzira na to što se u nekim važnim trenucima ove sezone osetio nedostatak zrelosti, ne možemo da se 'vadimo' na mladost. Lepo je kada pobeđujemo, a ovo sad je šok za tim i jako nam je teško. Nadam se da ćemo pronaći izlaz iz ove situacije" kazao je Milutinov u izjavi za "Tanjug".

Partizan se do kraja sezone sastaje sa Cedevitom, Igokeom, MZT-om i Solnokom a trenutno ima jednu pobedu manje od Radničkog i Budućnosti pa će mu za plasman na fajnal-for biti potreban jedan poraz jednog od ta dva tima, pod uslovom da dobije sve četiri utakmice koje igra do kraja ligaškog dela šampionata.

Ne propustite