Milutinović ostaje u Zvezdi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.05.2012.
13:11
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Plan Svetislava Pešića da se kontinuiranim radom dođe do uspeha u Zvezdi polako poprima prave obrise. Ekipa će se boriti za trofej u Superligi a mladi igrači neće napuštati klub o čemu svedoči produžetak ugovora talentovanog Andreje Milutinovića.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Bek Crvene zvezde Diva važi za jednog od najperspektivnijih mladih igrača Pešićevog tima. Njemu je ugovor isticao ovoga leta i čelnici kluba uspeli su da postignu dogovor o produžetku saradnje.

Milutinović je potpisao ugovor na dve godine a direktor Crvene zvezde Diva bio je prezadovoljan što je završen veoma bitan posao.

"Andreja je prošao sve mlađe selekcije FMP-a, potencijalni je reprezentativac i postojala je obostrana želja da nastavimo saradnju. Naš koncept je dobro poznat i veoma smo zadovoljni što će Milutinović i dalje nosti Zvezdin dres. Zajedno sa trenerom Svetislavom Pešićem u narednom periodu obavićemo razgovore sa ostalim igračima kojima ističu ugovori kako bismo što pre imalo jasniju sliku oko tima za narednu sezonu" rekao je Davor Ristović.

Andreja Milutinović rođen je u Batočini 6. avgusta 1990. godine a od svih mlađih igrača imao je najveću minutažu u ekpi Zvezde ove sezone. I on je istakao zadovoljstvo zbog produžetka ugovora.

"Veoma mi je drago što ću i dalje igrati za Crvenu zvezdu. Smatram da je ostanak u Zvezdi najbolji potez za mene, jer ću biti u prilici da i dalje radim sa trenerom Svetislavom Pešićem, a on je najbolja garancija mog daljeg napretka i košarkaškog razvoja. U Crvenoj zvezdi zaista imam sve uslove i o produžetku saradnje nisam dugo razmišljao. Nadam se da ću u nastavku karijere biti u prilici da sa Zvezdom osvajam trofeje" poručio je mladi Milutinović.

Crvena zvezda se večeras sastaje sa Radničkim iz Kragujevca u meču poslednjeg kola ligaškog dela šampionata a od nedelje počinje plej-of serija u koji će protivnik crveno-belih biti današnji takmac.

Ne propustite