'Minimalac' kadeta u duelu sa Slovenijom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.03.2014.
18:51
Izvor: Sportske.net

Pripreme kadetske reprezentacije Srbije za završnicu kvalifikacija za odlazak na EP na Malti nastavljene su minimalnom pobedom izabranika selektora Nikolića nad reprezentacijom Slovenije u Čelarevu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kadetska selekcija reprezentacije Srbije, igrači do 17 godina, savladala je u utorak vršnjake iz Slovenije rezultatom 1:0 (0:0) u još jednoj u nizu kontrolnih utakmica koje su zakazane u sklopu priprema za nastavak kvalifikacija za odlazak na EP na Malti.

Izabranici selektora Branislava Nikolića savladali su Sloveniju golom Miljana Petrovića u 56. minutu susreta ali je trijumf mogao da bude znatno ubedljiviji, imajući u vidu broj stvorenih prilika koje je stvorila naša selekcija.

Imala je Srbija, pored sjajnih šansi iz igre, šansu da sa bele tačke dođe do gola, ali je udarac Miloša Stojanovića sa penala odbranio golman Jarc.

Novi okršaj dveju selekcija zakazan je za četvrtak od 15 časova ali će naredni susret biti odigran u Novom Sadu, na stadionu "Karađorđe".

Srbija će od 26. do 31.marta biti domaćin mini turnira elitne runde kvalifikacija gde će na protivnici biti još Republika Irska, Nemačka i Gruzija.

Samo pobednik grupe plasiraće se na Prvenstvo Evrope 2014. na Malti.

Ne propustite