''Minimalac'' Partizana u režiji Dijare i Petrovića

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.05.2012.
17:35
Izvor: Sportske.net

Crno-beli sezonu završili minimalnim trijumfom nad ''fenjerašem'' Metalcem. Iako nisu briljirali, fudbaleri Partizana i danas su imali svoje junake - strelca Dijaru i mladog golmana Petrovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas su bili u jednom delu meča i u podređenom položaju u odnosu na goste iz Gornjeg Milanovca, ali su ipak uspeli da sačuvaju minimalno vođstvo.

Jedan od najzaslužnijih za pobedu šampiona, svakako je bio golman Petrović, koji je partijama u finišu sezone potvrdio da će biti možda i najozbiljniji kandidat za mesto prvog golmana crno-belih u narednoj sezoni.

Da nije bilo njegovog odbranjenog penala, pri rezultatu 0:0, pitanje je kako bi se situacija odvijala do kraja meča, obzirom da je Partizan imao igrača manje.

Samo dva minuta posle njegovog odbranjenog penala, Dijara je na drugoj strani postigao, ispostavilo se, pobedonosni gol, uz to i jubilarni, stoti, pa je jasno zbog čega njih dvojica nose epitet ''junaka'' poslednjeg meča crno-belih pod vođstvom Avrama Granta.

Od ostalih, treba izdvojiti i Mangu, koji je odigrao nepuno poluvreme, kada je isključen, ali je u tom periodu bio zapažen, međutim ne i dovoljno koncentrisan da iskoristi uzkazane prilike.

Pohvale, bez obzira na poraz, svakako zaslužuju gosti koji su se ovom utakmicom oprostili od elitnog društva i utisak je da su ovako igrali tokom cele sezone, sada bi bili u mnogo povoljnijem položaju.

Ostaje da se vidi i za koga je od fudbalera Partizana ovo bio oproštajni meč u crno-belom dresu...

Partizan: Petrović 7.5, Rnić 6, Volkov 6.5, Ostojić 7, Ivanov 6.5, Kamara 6.5, Tomić 7, Babović 6.5, Ninković 7, Manga 6, Dijara 7.

Ne propustite