Mirić i Lazić - Samouverenost, ali i oprez

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.11.2013.
15:02
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Ubedljivom pobedom nad užičkom Slobodom, fudbaleri Crvene zvezde su još jednom potvrdili uspon forme u finišu jesenjeg dela sezone. Sledi duel sa OFK-om na Karaburmi, ali na Marakani vlada optimizam i nada da će crveno-beli dobiti sve preostale mečeve.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Marko Mirić kod trenera Slaviše Stojanovića dobio je ulogu 'džokera' sa klupe, a s obzirom da mu šef stručnog štaba često ukazuje poverenje, utisak je da je to poverenje i opravdao na terenu.

Naravno, serija pobeda Zvezde je i kod Mirića dodatno podigla nivo samopouzdanja, ali iskusni fudbaler ne želi da se sada oko toga stvara nekakva euforija, već naglašava da se svakom rivalu treba ozbiljno pristupiti, a prvi naredni je OFK Beograd.

''Ušli smo u pravi ritam, raduje utakmica protiv Slobode i po tom receptu treba da se suprotstavimo i ekipi OFK Beograda. Ipak, neće nam biti nimalo lako na Karaburmi. Radi se o rivalu koji godinama unazad forsira mlade igrače koji vole da igraju fudbal i da se nadigravaju'', podseća Mirić.

Talentovani Zvezdin štoper Darko Lazić je ove jeseni skrenuo pažnju na sebe, ali i dalje mu predstoji borba za ulogu standardnog prvotimca Crvene zvezde. On veruje da će crveno-beli dobiti preostale tri utakmice do kraja jesenjeg dela sezone, ali kao i Mirić, podseća da to neće biti tako lako ostvariti.

''Pobedili smo u četiri vezana meča, i želimo da do kraja polusezone pobedimo u preostala tri. Uveren sam da imamo kvalitet da to i ostvarimo.

Žao mi je što nisam igrao protiv Rada i Slobode, ali okrećem se narednim izazovima. Trudim se na treninzima i spreman sam da odgovorim na sve zahteve koje pred mene stavi stručni štab'',
poručio je Lazić.




Ne propustite