Mirić: "Proleće je naše!"

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 13.02.2012.
12:54
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Bez obzira na nešto slabije rezultate na pripremama, pojačanje iz Subotice ističe da će prolećna polusezona biti u znaku crveno-belih i da će Zvezda igrati kako se od nje i očekuje.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dolazak Marka Mirića dao je dozu krativnosti ekipi koju vodi Robert Prosinečki, na pripremama u Antaliji se već vidi da će 25-godišnji fudbaler biti veliko pojačanje za Crvenu Zvezdu.

„Obećavam da ću dokazati zašto sam u prethodne tri superligaške sezone pružao kvalitetne partije.“

„Za sada još uvek prolazim kroz period adaptacije na novu sredinu. Upoznajem saigrače, navikavam se na pravila velikog kluba i za sada nemam ni jednu zamerku. Prihvatio sam sistem rada koji forsira stručni štab na čelu sa Robertom Prosinečkim.“ rekao je Mirić.

Posle već deset dana u Antaliji i pet kontrolnih mečeva, Mirić ima interesantno viđenje učinka u poslednjim prijateljskim mečevima.

Radi se veoma naporno, noge su teške i upravo je to razlog zbog čega su izostali rezultati u prethodnim prijateljskim mečevima.“

Koliko se sećam tokom letnjih priprema u Austriji moji saigrači su ostvarili sve pobede, a rezultati u prvenstvu nisu bili po ukusu naših navijača. Neću ništa da obećavam, ali smo svakako izvukli pouke iz ovih poraza i znam da će Zvezda u prolećnom delu šampionata biti ona prava."

"Pobede će se nizati kao na traci.“ uverava Marko Mirić.

Proleće sa sobom nosi i duele sa večitim rivalom koje Mirić sa nestrpljenjem očekuje.

Do sada sam imao sreće protiv njih, dao sam im dva gola, ali sve te pogotke bih menjao za samo jedan tokom proleća. Pobedonosni – podrazumeva se...“ završio je Marko Mirić.


Ne propustite