Mirić se vratio u Kragujevac

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.01.2013.
15:42
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Radnički iz Kragujevca dogovorili su šestomesečnu pozajmicu Marka Mirića pa će napadač do kraja sezone nastupati u dresu kluba iz svog rodnog Kragujevca.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Kao što je i bilo najavljeno, napadač Crvene zvezde Marko Mirić karijeru će nastaviti u ekipi Radničkog iz Kragujevca i to kao pozajmljen igrač.

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković Mirića nije uvrstio na spisak putnika za pripreme u Antaliji pa se već nakon nekoliko dana počelo spekulisati da će ga Radnički iz Kragujevca zatražiti na pozajmicu.

Tako će Kragujevčanin koji je karijeru počeo u zonašu iz sela Grošnica pored Kragujevca narednih šest meseci igrati na "Čika Dači" i pokušati da pomogne timu Dejana Švabe Đurđevića da se izbori za ostanak u elitnom društvu.

Mirić je pre Zvezde igrao za Metalac iz Gornjeg Milanovca i Spartak iz Subotice a u crveno-belom dresu postigao je samo jedan pogodak na trinaest mečeva.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je tri utakmice a debi je upisao na gostovanju Bugarskoj u Sofiji 17. novembra 2010. godine.

Ne propustite