Mirna mreža za Superligu

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.04.2013.
10:15
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri Napretka iz Kruševca krupnim koracima grabe ka povratku u Superligu, a na četiri zvanične utakmice klub sa "Bagdale" nije primio nijedan gol što je sjajan podatak pred još jedno teško gostovanje u Zaječaru.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Dvanaest kola ostalo je do kraja prvoligaške trke za plasman u Superligu a Napredak iz Kruševca trenutno ima osam bodova više od prvog pratioca i nalazi se na liderskoj poziciji.

Kruševljani su na četiri zvanična meča u drugom delu sezone upisali tri trijumfa i jedan remi a Nemanja Krznarić još uvek nije imao prilike da vadi loptu iz svoje mreže.

Uoči sutrašnjeg duela 23. kola, golman Napretka veruje da će se i u Zaječaru nastaviti uspešan niz.

"Nas pre svega očekuje jedan vrlo neugodan teren, koji je u prilično lošem stanju, a uz to je posebno teško igrati protiv timova sa dna tabele, koji su svesni da im na noge dolazi lider, pa se zbog toga uglavnom brane. Međutim, spremni smo za sve kako bismo ostvarili povoljan rezultat i sa tri boda se vratili kući", ističe Krznarić.

Na prethodnom meču protiv Novog Sada, koji je Napredak dobio rezultatom 3:0, nije bilo opomenutih igrača pa će Milovanović na istok Srbije povesti najjaču postavu, izuzev povređenog Jeremića koji je i dalje van stroja.

Timok se nalazi na 13. poziciji i bori se za opstanak a duel pod Kraljevicom počinje u 15 časova i 30 minuta.

Ne propustite