Mirosavljević: "Najteži test do sada"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.10.2012.
19:04
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kapiten ekipe Napretka iz Kruševca rekao je danas da je predstojeći derbi sa Čukaričkim samo jedan u nizu koji se mora dobiti da bi ekipa ostvarila zacrtani cilj i plasirala se u Superligu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Najbolji strelac Napretka u dosadašnjem toku prvenstva u Prvoj ligi Srbije očekuje da nedeljni derbi devetog kola prvoligaškog karavana opravda očekivanja jer će u Kruševac stići jedna od najboljih ekipa koja pretenduje na plasman u viši rang.

Čukarički se trenutno nalazi na trećoj poziciji a Nenad Mirosavljević veruje da će duel sa Čukaričkim biti najteži test za Napredak od početka šampionata.

"Ovo je prvi u nizu derbija koji nam predstoje sa ekipama koje pretenduju na ulazak u viši rang, Čukarički sigurno zaslužuje da bude svrstan među te ekipe, tako da nam je poznato da će ovo biti teška utakmica, možda najteža u dosadašnjem delu prvenstva" istakao je Mirosavljević.

Ipak, Napredak neće kalkulisati u meču sa Čukaričkim već će kao i do sada ići na pobedu, tvrdi Mirosavljević.

U ekipi Čukaričkog neće igrati Risto Lakić i Igor Matić, dok šef stručnog štaba Napretka ne može da računa na Trujića i Jeremića, koji su povređeni.

Napredak meč protiv ekipe sa Banovog brda igra u nedelju od 15 sati i 30 minuta.

Ne propustite