Mirosavljević: "Ne plašimo se Zvezde"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.08.2013.
17:56
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener Napretka iz Kruševca Milan Lešnjak i kapiten ekipe Nenad Mirosavljavić složili su se u oceni da Crvenoj zvezdi treba prepustiti ulogu favorita u predstojećem meču pod Bagdalom ali da fudbaleri Napretka nemaju razloga da strahuju od rivala.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Napredak iz Kruševca ugostiće u subotu veče vicešampiona Srbije na stadionu "Mladost" a dva dana pre tog okršaja medijima su se u Kruševcu obratili trener i kapiten kruševačke ekipe.

Strateg Kruševljana Milan Lešnjak dobro poznaje goste, imajući u vidu da je prošao sve selekcije Crvene zvezde, pa tvrdi da crveno-beli nisu bauk.

"Zvezda igra vrlo promenljivo na početku ovog prvenstva. Ono što je uočljivo jeste da nema standardnu postavu, a o taktici svog tima ne bih govorio. Podrška sa tribina nam mnogo znači, Napredak ima najvernije navijače, a mi ćemo se svim snagama potruditi da našom dobrom igrom vratimo to ljubiteljima fudbala pod Bagdalom" konstatovao je Lešnjak.

Najiskusniji u redovima Napretka Nenad Mirosavljević poslednji put je golom doneo pobedu timu za koji je nastupao protiv Crvene zvezde. Pred subotnji meč, nada se da scenario sa Kipra može da se ponovi pod Bagdalom.

"Crvena zvezda je favorit u predstojećoj utakmici, ali ja verujem u svoj tim. Jedno je sigurno, nismo uplašeni, iako je Crvena zvezda ozbiljan protivnik. Zadnji put protiv Zvezde sam igrao 2008.godine, i to na Kipru. Dao sam im gol u 70. minutu i doneo pobedu svom timu" evocirao je uspomene Mirosavljević.

Napredak nakon dva odigrana kola ima polovičan učinak kao i Crvena zvezda a duel dva tima na programu je u subotu sa početkom od 19 časova na stadionu "Mladost".

Ne propustite