Mirosavljević: "Partizan nije nepobediv"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.10.2013.
16:43
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kapiten kruševačkog Napretka Nenad Mirosavljević priznao je da fudbaleri te ekipe namaju šta da izgube na gostovanju Partizanu, ali je naglasio da crno-beli nisu nepobedivi.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Kruševca u subotu će na megdan lideru Jelen Superlige i aktuelnom šampionu države. Trener Milovanović kazao je kako Napredak u Humskoj nema šta da izgubi a sa tom konstatacijom složio se i kapiten tima Nenad Mirosavljević.

"S jedne strane očekuje nas izuzetno teška utakmica, a sa druge, najlakša utakmica, jer ne možemo mnogo da izgubimo, a možemo mnogo da dobijemo. Samo pominjanje imena Partizana, ili Crvene zvezde, i izlazak na njihov teren, za naše mlade igrače nosi izvesnu dozu straha i strahopoštovanja" rekao je najiskusniji u redovima Kruševljana.

Ipak, bivši napadač APOEL-a ne misli da u subotnji meč treba ući uplašeno jer je Partizan pokazao da ima svoje slabosti u ligi koja je ujednačenija više nego ikad pre.

"Iako izuzetno poštujemo ekipu Partizana mislim da nema razloga za strah, jer je ove sezone Liga najizjednačenija. Do sada je i Partizan pokazao da nije nepobediv i neranjiv. Na nama je da damo svoj maksimum" porčuje Mirosavljević.

Iskusni napadač biće udarna igla ekipe Napretka a činjenica da je trenutno najbolji golgeter JSL trebalo bi da bude dovoljno upozorenje za odbranu Partzana.

Ne propustite