Misija okončana, predah, pa opet Turska...

Autor: Boris Jovanović
utorak 29.01.2013.
09:25
Izvor: Sportske.net

Zvezda završila prvu fazu priprema, Janković zadovoljan napretkom tima, hrabre ga delovi meča protiv Vintertura. Predah, pa povratak u Tursku, sledi deo koji se igračima mnogo više sviđa.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Oko ponoći je Crvena zvezda stigla u Srbiju, igrači su dobili par slobodnih dana koje će provesti uz porodicu, sledi nastavak, u Beogradu će biti još napornih treninga, da bi  po povratku u Tursku Janković na seriji prijateljstkih mečeva uigravao ekipu.

"Zadovoljan sam, odradili smo i neke taktičke stvari, uz trkački deo koji je za ovu fazu najvažniji. Bilo je pomaka protiv tima koji dolazi iz kvalitetnog prvenstva"
, pričao je nakon pobede nad Vinterturom Aleksandar Janković.

On je istakao da je ekipa napadala visoko, da je delovala kompaktno što su ispravljene greške u odnosu na jesen. Pohvalio je sat vremena visokog ritma, ali i najavio da će tim u drugoj fazi pokušati da bude agresivan i diktira ritam čitav meč.

Kasne Petković koji se priključio pre nekoliko dana, zatim Kasalica koji je bio povređen, ali će oni stići drugove.

Novi susret sa Antalijom zakazan je za 3. februar, Zvezda će dve nedelje ostati u Turskoj, a zakazani su mečevi sa austrijskim Ridom, gruzijskom Lokomotivom, danskim Esbjergom, Randersom iz Danske, rumunskim Petrolulom, amaterima Salcburga i u generalnoj probi sa Šahtjorom.

Prvenstvo počinje 27. februara, rival na premijeri je Javor na "Marakani".

Ne propustite