Mišković: "Cilj je titula i pune tribine"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.06.2013.
15:40
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Jedan od finansijera Napretka iz Kruševca, Marko Mišković, kazao je da će takmičarski cilj te ekipe u narednoj sezoni biti napad na titulu, afirmisanje mladih igrača i animiranje fudbalskih poklonika u Kruševcu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Napredak iz Kruševca vraća se na velika vrata u srpsku fudbalsku elitu a jedan od finansijera tog kluba veruje da će u predstojećoj sezoni Kruševljani nastaviti sa sjajnim partijama kao i u Prvoj ligi Srbije.

"Opravdali smo očekivanja, osvojili i jesenju titulu i bili prvi na kraju sezone, afirmisali smo veći broj mladih igrača, sve u svemu, prezadovoljan sam, jedino mi je krivo što je trener Milovanović napustio tim" kazao je Marko Mišković.

Mišković smatra da će ekipa biti kompletirana do 15. jula do kada bi trebalo da budu okončani pregovori i sa nekolicinom fudbalera koji se nalaze na listi pojačanja.


"Razgovarali smo sa desetak igrača, i sa nekima razgovori još traju. Nadam se da ćemo do 15. jula formirati ekipu koja će nastupati u ovogodišnjoj Superligi" istakao je Mišković.

Kada su takmičarski ciljevi u pitanju, Mišković tvrdi da će Napretkov biti osvajanje titule i izlazak na evropsku scenu.

"Cilj Napretka u ovoj sezoni je da publika bude naš 12. igrač i da tribine budu dupke pune na svakom meču. Drugi cilj je da iz naše omladinske škole bar jednog igrača spremimo za seniorski tim. Što se tiče takmičarskog cilja, to je titula! Napašćemo sam vrh, i sa par proverenih igrača, Evropa neće izostati" uveren je Mišković.

Napredak će se u prvom kolu sezone 2013/2014 igrati protiv Jagodine na Gradskom stadionu pod Đurđevim brdom. Taj meč na programu je 10. avgusta.

Ne propustite