Misterija Medovog ugovora

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.10.2012.
13:18
Izvor: Sportske.net

I dok u Partizanu tvrde da je Medo Kamara odbio da potpiše novi ugovor i najavljuju odlaske tokom zimskog prelaznog roka, internacionalac iz Sijera Leonea iznenađen je onim što je pročitao u medijima jer kaže da nije odbio da nastavi saradnju već je došlo

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ljubiša Tumbaković nedavno je izjavio da je Medo Kamara odbio da produži ugovor i da se njegova budućnost u klubu nalazi pod znakom pitanja.

Bivši fudbaler Helsinkija negira da je odbio nastavak saradnje i tvrdi da je ranije dogovoreno da se pregovori nastave kada se vrati sa iz rodne zemlje gde je boravio tokom reprezentativnih obaveza.

"Bio sam iznenađen kada sam čuo da se u srpskim medijima pojavila priča da sam odbio novi ugovor. To ne odgovara istini, jer smo razgovarali u nekoliko navrata i ponovo bi trebalo da sednemo za sto. Plan je bio da to bude posle mog povratka sa reprezentativnih obaveza, ali još nisam bio kod direktora" rekao je Kamara za "Novosti".

Ostaje da se vidi koja je od "dve istine" prava pa da se navijačima crno-belih otvoreno kaže čemu mogu da se nadaju kada je Medo Kamara u pitanju.

Ne propustite