Mitar rešio derbi i zatvorio usta Belgijancima!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.04.2014.
20:10
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije rešio je derbi 6. kola plej-ofa belgijske fudbalske lige, čime je Anderleht ostavio u trci za titulu a kritičarima koji su ga u prethodne dve nedelje osporavali zatvorio usta.

rsca.be
rsca.be

Povezane vesti

Srpski internacionalac Aleksandar Mitrović još jednom je zatvorio usta onima koji ga u Belgiji osporavaju, golom koji je doneo Anderlehtu pobedu u derbiju 6. kola plej-ofa belgijskog šampionata.

Klub iz Brisela slavio je rezultatom 2:1 (0:1) nad Standardom iz Liježa nakon preokreta koji su režirali Mbemba i Mitrović.

Gosti iz Liježa poveli su u 28. minutu, golom Mbembe, koji se u osmom minutu drugog dela meča iskupio za grešku postigavši izjednačujući pogodak za Anderleht.

Dvanaest minuta pre kraja susreta Aleksandar Mitrović stupio je na scenu i dobru asistenciju Antonija Vanden Borea pretvorio u pobedonosni pogodak!




Mitroviću je ovo bio 15 pogodak u sezoni ali je njegova vrednost mnogo veća ako se ima u vidu da se Anderleht sada vraća u borbu za titulu jer ima samo tri boda manje od vodećeg Briža i bod manje od drugoplasiranog Standarda.

Na taj način napadač Anderlehta ponovo je odgovorio na negativne kritike koje su se pojavile na njegov račun posle promašaja u duelima sa Varegemom i neiskorišćenog penala u susretu sa Genkom.

Ne propustite