Mitošević otišao zbog 'minutaže'

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.09.2013.
19:58
Izvor: Sportske.net

Izdanak fudbalske škole Vojvodine napustio je "Karađorđe" nakon 14 godina boravka u klubu i pojačao ekipu Jagodine iz samo jednog razloga.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Vuk Mitošević i FK Vojvodina rastali su se sporazumno nakon 14 godina "drugovanja" a bivši mladi reprezentativac Srbije pojačao je Jagodinu odmah pošto je dobio papire od svog bivšeg kluba.

Vojvodina će Mitoševiću i dalje ostati u srcu ali je želja da redovno igra fudbal bila presudna u teškoj odluci koju je doneo.


"Mislim da je ova odluka najbolja za mene. Ugovor sa mojim klubom, za koji ću i dalje da navijam, osim u dve utakmice, sporazumno sam raskinuo. Oprostio sam neka dugovanja i dobio papire i podršku. Naravno, nisam zalupio vrata, tako da se zahvaljujem svima u Vojvodini, posebno zaposlenima u fudbalskom centru "Vujadin Boškov", medicinskoj službi, rukovodstvu..." objasnio je svoju odluku Mitošević za "Novosti".

Jagodina bi kao sjajno organizovan klub trebalo da pruži Mitoševiću ono zbog čega se odlučio za odlzak sa "Karađorđa".

"Nisam uspeo da se izborim i dve godine pokušavam da nađem ekipu u kojoj ću igrati. Želim da se dokažem, da budem na terenu i sada se ukazala prava prilika. Pozdravio sam se sa svima, spakovao stvari i evo me u Jagodini" zaključio je Mitošević.

Novopečenom "Ćuranu" prijaće dvonedeljna pauza koju će iskoristiti da se privikne na nove saigrače i način rada Mladena Dodića.

Priliku za debi u dresu Jagodine Mitošević će imati 14. septembra kada "Ćurani" dočekuju Spartak iz Subotice.

Ne propustite