Mitošević: "Sjajno je biti član FK Jagodina"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.09.2013.
17:17
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Poslednje pojačanje FK Jagodina u letnjem prelaznom roku promovisano je u sredu na Gradskom stadionu pod Đurđevim brdom.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Dojučerašnji član FK Vojvodina preselio se 220 kilometara južnije gde je, u Pomoravskom okrugu, sa osvajačem nacionalnog Kupa Srbije, dogovorio angažman.

Posle više od decenije igranja u Vojvodini, Vuk Mitošević obući će dres drugog kluba o kome je imao samo reči hvale na zvaničnoj promociji.

"Izuzetno sam zadovoljan što sam postao član Jagodine. Ovo je prvi ugovor van mog rodnog grada, prethodno sam dest godina proveo u FK Vojvodina. Što se Jagodine tiče, imam samo reči hvale, potvrđuju se priče koje sam čuo o Jagodini" kazao je Mitošević.

Momak koji je prošao sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije izrazio je zadovoljstvo što je lako postigao dogovor o saradnji sa FK Jagodina i poručio da se nada dobrim partijama u plavom dresu.

"Brzo je došlo do dogovora sa predsednikom kluba Goranom Milanović, koji me je dočekao na jednom jako visokom nivou.  Nadam se da ću ja taj nivo održati svojim igrama. Prošao sam i sve selekcije FSS zaključno sa mladom reprezentacijom" istakao je Mitošević.

Novopečenom "Ćuranu" period pauze u šampionatu dobro će doći jer će ga iskoristiti da se privikne na novu sredinu posle čega bi trebalo da upiše prvi zvanični nastup u dresu Jagodine.

Ne propustite