Mitrović na "hlađenju"

Autor: Boris Jovanović
nedelja 25.11.2012.
09:48
Izvor: Sportske.net

Novčana kazna za Partizanovog "Balotelija" ali i klupa u današnjem meču protiv Smedereva. Partizan pokušava da razgovorima usmeri njegovo ponašanje...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović će zbog crvenog kartona u Azerbejdžanu ostati bez petine godišnje plate.

Prevedeno u novac to je oko 3000 evra, jer ima koliko i ostali mladi igrači iz škole, 15 000 evra godišnje, odnosno nešto više od od 1000 mesečno.

Jasno to je minimum, u klubu se provlačila ideja da mu revidiraju ugovor pošto se radi o momku koji obećava, ali poslednja dešavanja su utišala te priče.

Kako piše "Sportski žurnal", direktor Tumbaković je razgovarao sa mladim napadačem, skrenuo mu pažnju na ponašanje, ali i saopštio da ga čeka kazna.

Uz to, on će danas biti na klupi u duelu sa Smederevom što je jedna vrsta hlađenja, mada se može tumačiti kao i princip rotacije, pošto je počeo poslednja dva meča.

Videćemo hoće li u poslednjem kolu u Subotici biti u timu, ali u svakom slučaju skorašnja pauza dolazi u pravo vreme, kako bi Partizanove "bebe", ne samo Mitrović, ohladile glavu posle ekspresnog uspona u proteklih šest meseci i spustile se na zemlju.

U tome će im naravno pomoći klub.

"Moraju da se ponašaju kako dolikuje kodeksu u Partizanu i da budu svesni odgovornosti", ponavljaju u klubu.

Ne propustite