Mitrović - Sledi čekanje...

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.11.2013.
22:12
Izvor: Sportske.net

Mladi krilni centar Crvene zvezde Telekom Luka Mitrović nije operisan , kako je isprva javljeno, nakon teške povrede kolena a nakon intervencije transportovan je za Beograd.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije i ABA lige ostvario je u Novom Mestu pobedu koja neće ostati u lepom sećanju Luki Mitroviću i njegovim saigračima.

Krilni centar Crvene zvezde Telekom doživeo je tešku povredu kolena u prvom delu meča boreći se za mesto pod košem nakon jednog od šuteva domaćih.



Mitrović je doživeo povredu kolena koje je praktično iskočilo iz čašice pa je Zvezdin košarkaš hitno prebačen u Klinički centar u Novom Mestu.

Mladom košarkašu koleno je vraćeno u prirodan položaj, odvojeno od ekipe, specijalnim vozilom klinike Anlave, će biti prevežen iz Slovenije u Beograd. Na Mitrovićev zahtev sa njim će putovati plejmejker Aleksandar Cvetković.

Dodatni pregledi i snimanje Mitrovićevog kolena trebalo bi da se obavi u nedelju u Beogradu.

U datom trenutku nezahvalno je prognozirati koliko bi Mitrović mogao da pauzira jer je najpre neophodno da otok spadne sa kolena a da se onda snimanjem utvrdi da li su ligamenti doživeli lakše ili teže oštećenje.

Postoji verovatnoća, i nadamo se, da Mitrović nije pretrpeo povredu koja je zadesila njegove kolege iz Partizana Vestermana i Bertansa, jer bi u tom slučaju i period oporavka bio znatno kraći.

Tokom večeri sa svih strana stizale su reči podrške za mladog košarkaša. Nemanja Nedović poželeo mu je brz oporavak baš kao i Milan Dozet koji je na simpatičan način poželeo da se ovakve povrede dešavaju igračima na zalasku karijere a ne talentovanim momcima pred kojima je budućnost.

Ne propustite