Mitrović: "Transfer u Božjim rukama..."

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 28.07.2013.
23:46
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana je tim rečima opisao situaciju oko mogućeg odlaska iz Humske i prelaska u redove šampiona Belgije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović prvi je pik šampiona Belgije koji je pre samo dva dana već vezao na pet godina vezistu Crvene zvezde Luku Milivojevića.

Mladi napadač Partizana nalazi se u Litvaniji gde ga sa "Orlićima" u ponedeljak očekuje polufinalni susret na Šampionatu Evrope protiv Portugala pa ističe da su mu misli za sada sa saigračima iz reprezentacije.

"Nisam mnogo informisan o svemu što se dešava. Znam da su predstavnici Anderlehta dolazili u Beograd i sastali se sa klupskim čelnicima. Fokusiran sam, pre svega, na igre u dresu sa državnim grbom i ne očekujem da se situacija reši pre mog povratka iz Litvanije. Nadam se da ćemo se plasirati u finale i da ću se vratiti u petak" rekao je Mitrović pred sutrašnji meč sa Portugalom.

Talentovani mladić koji je već upisao i nastup za "A" reprezentaciju Srbije ne krije da se nalazi na raskrsnici i da će mu biti teško da donese konačnu odluku kada je transfer u pitanju.

"Voleo bih i da odem i da ostanem. Anderleht je veliki klub, igraće u Ligi šampiona, a za evropsku elitu boriću se i sa Partizanom. Voleo bih da pomognem klupskim drugovima u revanšu protiv Ludogoreca. Biće kako Bog bude hteo" poručuje Mitrović a prenosi "Sportski Žurnal".

Mitrović je za prvi tim Partizana odigrao svega 25 utakmica i postigao 10 golova pa nema sumnje da bi njegov odlazak u inostranstvo već tokom ovog leta ponovo potvrdio da svaki igrač koji već do osamnaeste godine pokaže kvalitet brže bolje napušta Srbiju i srpski fudbal.

Ne propustite