Mitrović umesto Šćepovića?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 18.03.2013.
15:11
Izvor: Sportske.net

Šuškanja i spekulacije, dobili su (ne)zvaničnu potvrdu da bi mladi napadač Partizana mogao da zameni svog klupskog druga u A reprezentaciji Srbije.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dva neočekivana lica među reprezentativcima Srbije u Staroj Pazovi danas bila su Lazar Marković i Aleksandar Mitrović, fudbaleri Partizana.

Marković je iako povređen došao da pozdravi svoje saigrače iz reprezentacije, dok je Mitrović, na opte iznenađenje čitave javnosti očito dobio naknadni poziv da u A selekciji zameni svog klupskog druga, marka Šćepovića.

Šćepović i dalje ima problema sa povredom zadnje lože, postavlja se pitanje da li će biti spreman da nastupi u Zagrebu, stručni štab „Orlova“ je u Mitroviću pripremio rezervnu varijantu.

„I ja sam iznenađen. Sigurno da bih voleo da dobijem priliku, ali verujem da će Šćepović ipak moći da zaigra.“, rekao je „Mondu“ mladi fudbaler Partizana.

U svakom slučaju, Mitrović će biti u pripravnosti, definitivna odluka o tome hoće li neočekivano dobiti priliku da krene put Zagreba biće poznato nakon detaljnih pregleda njegovog saigrača.

Ne propustite