Mitrovića čeka kazna u Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.07.2012.
21:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prethodnih dana bilo je dosta povika na čelnike crno-belih, jer nisu dozvolili Lazaru Markoviću i Nikoli Aksentijeviću da se priključe omladinskoj reprezentaciji Srbije. Već posle prve utakmice protiv Francuske, selektor Marić sada ne može da računa ni na

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Svojim nepromišljenim postupkom u duelu sa Francuskom na startu Evropskog prvenstva, kada je laktom udario protivničkog igrača, Aleksandra Mitrovića će sigurno koštati nastupa u preostala dva meča u grupi, a kako je krenulo, teško je očekivati da će se ''Orlići'' izboriti za još koji meč.

U tom slučaju, za napadača reprezentacije Srbije ovo takmičenje je već završeno, pa u Partizanu već razmišljaju da upute zahtev za povratak svog fudbalera.

''Sačekaćemo da se objavi visina kazne, a onda ćemo odlučiti da li ćemo uputiti takav zahtev'', izjavio je sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković.

Međutim, prema rečima Tumbakovića, mladi napadač može da očekuje i kaznu po povratku u klub.

''On će nesumnjivo pretrpeti kritike i određene konsekvence kada se vrati u klub. Ipak, treba imati u vidu da je u pitanju mladost i da se dešavaju takve situacije. Naravno, nikako ne bi valjalo da se ponavljaju'', dodao je Tumbaković.


Ne propustite