Mitroviću ne pomaže joga

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2013.
16:40
Izvor: Sportske.net

Sudeći prema onome što se dešavalo na prijateljskom meču sa Admirom Aleksandar Mitrović i dalje ima problema sa "dugim jezikom" koji ga je jesenas koštao suspenzije sa evropskih utakmica.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Talentovani napadač Partizana još uvek ne uspeva da smiri svoj temperament i to se jasno videlo tokom današnjeg duela sa Admirom u Antaliji kada je više puta komentarisao suđenje i služio se psovkama.

To je izazvalo reakciju trenera Vermezovića koji je nakon meča kazao da će sa Mitrovićem, ali i svima onima koji imaju "dug jezik" večeras održati sastanak kako bi što pre rešili taj problem.

"Imaćemo večeras sastanak jer ovo ne vodi ničemu! Ja sam rekao i na prošloj utakmici da sudije imaju čudan kriterijum ali oni (fudbaleri) moraju da se naviknu na to i ne mogu da komentarišu svaku odluku jer  će ovakve komentare dobijati crveni karton kada ih sudije razumeju" kazao je Vermezović.

Mitrović će u nedelju napustiti pripreme Partizana zbog reprezentativnih obaveza pa će se nakon njegovog povratka videti da li su Vermezovićeva upozorenja imala efekat ili će "Baloteli" nastaviti sa svojim nedoličnim ponašanjem na terenu.

Ne propustite