MK - Nole dobio rivala kojeg nije očekivao

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.04.2014.
12:43
Izvor: Sportske.net

Drugi teniser sveta sastaće se u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu sa Špancem Pablom Karenjom-Bustom, momkom koji je napravio jedno od najvećih iznenađenja u dosadašnjem toku turnira eliminacijom Gaela Monfisa.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaće se u trećem kolu Mastersa u Monte Karlu sa Špancem Pablom Karenjom-Bustom, momkom koji je u glavni žreb turnira dospeo kao "laki luzer" iako je eliminisan u poslednjem kolu kvalifikacija.

U prvom kolu Karenjo-Busta je "počistio" Ivana Dodiga iz Hrvatske a onda je usledila njegova najveća pobeda u dosadašnjem toku karijere koja ga je dovela do direktnog okršaja sa Novakom Đokovićem.

Momak rođen u Hihonu "skinuo je skalp" Gaelu Monfisu savladavši ga rezultatom 2:0 (6:3, 7:6) za plasman u treće kolo Mastersa u Monte Karlu.


Iako je u dosadašnjem toku karijere Karenjo-Busta uspevao da iznenadi tenisere koji su u duelu sa njim slovili za favorite, ništa nije ukazivalo na to da bi na Mastersu u Monte Karlu mogao da "dogura" do trećeg kola i da se prvi put u karijeri sastane sa Novakom Đokovićem.

No, za sve postoji prvi put, a tako će i duel Pabla Karenja-Buste i Novaka Đokovića biti prvi međusobni ove dvojice tenisera.

Ne propustite