Mladenović: "Kao da smo ukleti..."

Autor: Filip Mitrović
nedelja 12.02.2012.
11:02
Izvor: Sportske.net

Pojačanje Crvene Zvezde iz čačanskog Borca teško je prihvatio novi poraz svog novog tima na pripremama u Antaliji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je Crvena Zvezda dominirala dobrim delom utakmice, i stvarala šanse za gol, povoljan rezulat je ipak izostao.


Ovakav razvoj događaja na terenu teško je pao mladom reprezentativcu.

"Biću direktan, ovo je iz mog ugla gledano najbolja utakmica koju smo odigrali od dolaska u Antaliju."

"Nemam prave reči da vam opišem kako se osećam. Opet penal, kao da smo ukleti, a spornu situaciju kod drugog gola ne želim ni da komentarišem – evidentan ofsajd. Raduje me naša igra, stvarali smo šanse ali jednostavno nije mogla da uđe u gol protivnika." požalio se Zvezdin bek.

Međutim, Mladenović je uveren da će stvari doći na svoje mesto u pravom trenutku i da će ekipa postepeno sve više sazrevati i naučiti lekcije na greškama.

"Ostaje nam da izvučemo pouke. Naredne mečeve u Turskoj moramo iskoristiti kako bismo se spremili za najvažnije što sledi, a to je nastavak šampionata i dueli u Superligi koji će biti mnogo teži od prosečnog prijateljskog susreta."

Mladi fudbaler ističe da se sjajno uklopio u novu sredinu, vidno euforičan što će u budućnosti nositi dres našeg najtrofejnijeg kluba.

"Zadovoljan sam i najmanjim detaljima u svom novom klubu. Kad imate sjajne uslove za rad, kvalitetne saigrače i dobar stručni štab na vama je samo da date sve od sebe i „izginete“ za grb koji nosite. Fizički sam se dobro spremio i nema razloga da na kraju ne ispadne sve dobro." zaključio je Mladenović.

Ne propustite