Mladenović: ''Oditi sam sve naplatio golom''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.03.2012.
21:14
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Osim gola kojim je potvrdio pobedu Zvezde, gostovanje u Ivanjici Filip Mladenović će pamtiti i po udarcu i rasekotini koju je dobio od napadača Javora Obiore Odite. Bek Zvezde podseća i na nesportsko ponašanje Nigerijca tom prilikom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Udarac laktom koji je dobio u duelu sa Obiorom Oditom u Ivanjici zaboleo je fudbalera Crvene zvezde, ali možda još više nekorektno ponašanje napadača Javora u toj situaciji.

''Toliko me je udario, da mi se smračilo pred očima. Nisam ni znao da sam zaradio i rasekotinu dok mi doktor nije prišao. Na licu mesta me je ušio i nastavio sam meč. Međutim, od Odite nisam dobio ni izvinjenje. Ni ruku mi nije pružio i ovo mu veoma zameram. Ipak, sve sam naplatio onim golom pred kraj meča. Verujem da mu je posle svega bilo bar malo krivo što se tako poneo'', konstatovao je Zvezdin novajlija.

Ipak, Mladenović sve to polako ostavlja iza sebe, sledi duel sa Smederevom, pred punom Marakanom.

''Svi smo koncentrisani na meč sa Smederevom, želimo da se dobrom partijom odužimo našim sjajnim navijačima. Silno smo motivisani i uvereni smo da ćemo osvojiti nova tri boda'', zaključio je Mladenović.


Ne propustite