Mogao je, nije hteo...

Autor: Miloš Marković
utorak 29.05.2012.
10:37
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki priznaje da je dobio ponudu da ovog leta ode sa Marakane, ali još jednom potvrđuje da nije ni pomišljao da je prihvati.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U razgovoru za hrvatske medije, strateg kluba sa Marakane otkio da je imao konkretne ponude da već ovog leta napusti Beograd.

„Istina je.“, otkriva Prosinečki i dodaje da nije ni pomišljao na odlazak.

„Nijednog trenutka nisam licitirao, miti sam mislio da ikoga nečim ucenjujem. Nisam javno govorio o tim ponudama jer sam želeo da ostanem u Crvenoj zvezdi. Tu sam dobio priliku, osećam obavezu da osvojimo prvenstvo, da se klub konsoliduje. Za odlazak ima vremena.“, istakao je Prosinečki.

U razgovoru za hrvatske medije Prosinečki je govorio i o štrajku igrača kada je stao uz svoje pulene, ali i dao odgovor na pitanje hrvatskih kolega vezano za to hoće li sarađivati sa selektorom Srbije Sinišom Mihajlovićem u pripremi za mečeve protiv reprezentacije Hrvatske.

„Poznajem Mihajlovića i njegov mentalitet. Ko god bude selektor Hrvatske, moraće da zna da će se Siniša savršeno pripremiti za svaku utakmicu. To što je uzeo pet mojih igrača ne znači da ja sa njim sarađujem. Nemam ja šta njemu da pomažem, imam svoj posao.“, odgovorio je Robert Prosinečki.


Ne propustite