Mojsov ne interesuje Zvezdu, Babalj u prvom planu

Autor: Miloš Marković
sreda 30.05.2012.
13:47
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Ime koje se u svakom roku dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom uopšte nije na listi želja Roberta Prosinečkog, javljaju izvori bliski beogradskom klubu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Kao i mnogo puta do sada, u srpskoj fudbalskoj javnosti se i ovih dana pojavila informacija da je klub sa Marakane zainteresovan za štopera Vojvodine Danijela Mojsova.

Spekulacije koje je jutros pokrenuo Sport, izgleda nemaju pokriće, obzirom da izvori bliski klubu negiraju interesovanje Crvene zvezde za reprezentativca Makedonije.

Naime, kako javljaju naši prijatelji iz redstarbelgrade.info, Crvena zvezda je u ovom trenutku prvenstveno fokusirana na produženje ugovora sa Duškom Tošićem.

Uz Nikolu Maksimovića, ali i mlade i talentovane Krnetu i Uroša Spajića, može se reći da Zvezda ima rešeno pitanje pozicije štopera.

Šta više, pomenuti izvor ističe da Danijel Mojsov nije interesantan Robertu Prosinečkom i da u klubu uopšte ne razmišljaju o njegovom angažmanu.

Takođe, u taboru Crvene zvezde su pažnju usmerili na dovođenje Babalja iz Australije, koji bi, ukoliko sve bude išlo kako treba, uskoro trebalo da potpiše ugovor na najmanje tri godine sa beogradskim klubom.


Ne propustite