Momak na koga se dugo čekalo...

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.10.2012.
21:41
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu su zaseli na vodeću poziciju u Jelen Superligi a jedan od najbitnijih faktora za niz od šest uzastopnih pobeda jeste i efikasnost za koju se pobrinuo Ognjen Mudrinski. Momak koji je u Ljutice Bogdana stigao u smirnaj letnje

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši napadač Vojvodine i Jagodine stigao je u Crvenu zvezdu kao poslednje pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Ognjen Mudrinski bio je želja trenera Jankovića koji je imao uvid u njegove kvalitete jer sarađuju u mladoj reprezentaciji ali ovakav početak u crveno-belom dresu niko nije mogao da nasluti.

Mudrinski je na poslednjih pet utakmica koje je odigrao za Crvenu zvezdu postigao isto toliko golova a skromnost kojom opisuje svoj učinak samo još više ističe u prvi plan vrline Zvezdine nove perjanice.

"Sjajan je osećaj prvi put u karijeri biti na čelnoj poziciji u Ligi. Nastavio sam seriju golova, ali je mnogo važnije da je Zvezda nastavila seriju pobeda i postala lider. Nadam se da će tako biti do kraja lige. Voleo bih da budem i prvi strelac Lige, ali to će imati smisla samo ako Zvezda bude prva. Ne opterećujem se titulom prvog strelca, niti jurim golove. Važno je da dajem pun doprinos ekipi, da ona pobeđuje, a golovi dolaze sami po sebi, kao nagrada za uložen trud" rekao je za Novosti Ognjen Mudrinski.

Kada se sabere dva i dva jasno je da je Ognjen Mudrinski najveći pogodak koji je Crvena zvezda napravila prilikom kupovine igrača u poslednjih nekoliko godina.

Golovima koje je do sada postigao za crveno-bele Ognjen Mudrinski je tu konstataciju opravdao na terenu a da li će u istom ritmu nastaviti u nastavku sezone ostaje da se vidi pa da se nakon toga podvuče crta i donese zaključak o tome koliko je Zvezda dobila njegovim dovođenjem.

Ne propustite