Moreira makazicama presudio Borčanima!

Autor: Darko Mitrović
subota 25.08.2012.
21:32
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine ostvarili su večeras prvi prvenstveni trijumf pred svojim navijačima od starta sezone. Slično kao i protiv Smedereva, ''Lalama'' nije išlo u realizaciji, ali za razliku od tog meča, ovog puta su u finišu ipak uspeli da dođu do sva tri

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

U poslednjoj današnjoj utakmici trećeg kola Superlige, Vojvodina je pred svojim navijačima tek u samom finišu uspela da slomi otpor ekipe BSK-a, ostvarivši na kraju pobedu rezultatom 1:0.

Gol odluke postignut je u 86. minutu. Odličnu akciju Novosađana započeo je Poletanović, koji je uposlio Stevanovića na desnoj strani. Ovaj je odlično centrirao u kazneni prostor gostiju, gde je Moreira sjajnim udarcem ''makazicama'' poslao loptu u mrežu golmana Kovačevića - 1:0.

Vojvodina je, kao što se i očekivalo, imala inicijativu tokom najvećeg dela meča, stvarali su domaći prilike, ali su i gosti zamalo mogli da ih kazne u 80. minutu, kada je Bulatović izbio sam ispred Supića, ali je loptu poslao preko gola.

Vojvodini je ovo drugi uzastopni trijumf, posle startnog remija sa Smederevom, dok su Borčani, posle debakla u Humskoj, doživeli i drugi poraz na gostovanjima.

Vojvodina: Supić, Vulićević, Jokić, Đurić, Nastić, Grin, Poletanović, Stevanović, Moreira, Bilbija, Oumaru.

BSK: Kovačević, Milošević, Planić, Čelebić, Čelebić, Nuhi, Savković, Ćesarević, Petrović, Đukić, Đurđević.

Ne propustite