Moreira: ''Prihvatam kritike, ali nisam u Vojvodini zbog novca''

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.04.2012.
20:49
Izvor: Sportske.net, dnevnik.rs

Almami Moreira razočaran izjavama bivšeg trenera Vukićevića tvrdi da sa njim, bar do famozne izmene u meču sa Borcem nije imao nikakav problem. ''Izgleda da on sa mnom jeste...'', ističe Moreira.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Dejan Vukićević je po odlasku iz Vojvodine, kao jednog od glavnih krivaca za prolećno posrtanje novosadskog kluba apostrofirao Almamija Moreiru, dodajući i da su njegova primanja poremetila atmosferu u ekipi...

Kreator igre Vojvodine ne krije iznenađenje onim što je čuo od Vukićevića, ali tvrdi da u svemu tome nema istine.

''Nisam imao nikakav problem sa njim, ali on izgleda, sa mnom jeste. To govori i o karakteru tog čoveka, nikad mi ništa u lice nije rekao, ako je imao neki problem'', tvrdi Moreira, a prenosi dnevnik.rs.

Loši rezultati ovog proleća kulminirali su u revanšu polufinala Kupa protiv Borca, kada je Moreira demonstrativno napustio teren, pošto je Vukićević odlučio da ga zameni. 

''Bio sam frustriran tom odlukom trenera, nisam bio srećan zbog izmene. Žao mi je bilo Bojovića u tom trenutku, ali smo se kasnije pozdravili i on me je razumeo. Mislim da nema razloga da me klub kazni zbog toga. Samo sam želeo da igram...'', smatra Moreira.

Ipak, i sam je svestan da igre koje je prikazao nisu na željenom nivou.

''Prihvatam kritike, nisam ni ja zadovoljan. Često sebe posle utakmica pitam 'šta to radiš?'. Mogu puno bolje i uveren sam da će Vojvodina na kraju izboriti plasman u Evropu. To je najmanje što možemo da učinimo'', istakao je Moreira.

Iskusni fudbaler demantovao je i Vukićevićeve izjave o plati koju ima u Vojvodini.

''Jedino nezadovoljstvo koje sam osetio u svlačionici jeste ono zbog loših rezultata, ništa drugo. Da mi je stalo do novca, u Vojvodinu ne bih ni dolazio, a sad se o meni priča kao da imam milion dolara'', dodao je Moreira.



Ne propustite