Morison stigao u KPR na 'prinudnu' pozajmicu od 93 dana!

Autor: Miloš Marković
sreda 19.02.2014.
12:22
Izvor: Sportske.net

Nakon mnoštva nagađanja i spekulacija, Hari Rednap je uspeo da dovede Ravela Morisona u Kvins Park Rendžers.

qpr.co.uk
qpr.co.uk

Povezane vesti

KPR je danas i zvanično predstavio svoje novo pojačanje, Ravela Morisona, mladog reprezentativca Engleske i fudbalera Vest Hema koji će u naredna 93 dana nositi dres kluba sa Loftus Rouda u nadi da ovu ekipu vrati u Premijer Ligu.

Morison će od petka biti na raspolaganju treneru Rednapu, koji će ovog fudbalera moći da ubaci u vatru već protiv Čarlton Atletika u subotu.

Posmatran kao jedan od najvećih talenata engleskog fudbala, Morison je svoju dosadašnju karijeru obeležio i stvarima koje ne služe za ponos, a KPR je nakon Bartona dobio još jednog nemirnog dečka engleskog fudbala.

Morison ističe zadovoljstvo što je stigao u KPR i govori o želji da pomogne svom novom klubu, ne i da se nametne selektoru Hodžsonu za Brazil, o čemu su mediji na ostrvu govorili i pozivali selektora da razmisli o Morisonu.

„Sve što želim je da pomognem ekipi da se domogne Premijer Lige. To je moj jedini cilj i ukoliko to ostvarimo biće zaista sjajno. Želim da igram i da pokažem svima da mogu da budem u konstantnoj formi i da pružam redovne dobre partije.“, rekao je Morison.

Inače, KPR je trenutno na 4. mestu tabele Čempionšipa, sa 56 bodova, četiri manje od drugplasiranog

Barnlija koji u ovom trenutku zauzima mesto koje donosi direktnu promociju u Premijer Ligu.


Ne propustite