Može li Radnički da prekine seriju poraza?

Autor: Darko Mitrović
subota 30.11.2013.
11:32
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Kragujevački Radnički nalazi se pred još jednim velikim iskušenjem u ABA ligi. U nedelju ih očekuje gostovanje Mega Vizuri u Smederevu, gde će pokušati da prekinu niz od četiri uzastopna poraza u ovom takmičenju i zaustave dalji pad na tabeli.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Ekipu Miroslava Nikolića gostovanje u Smederevu (nedelja, 19 časova) očekuje posle poraza u Evrokupu od finskog Bizonsa, ali i dešavanja oko Jarua koji je zbog nediscipline zaradio suspenziju, pa je njegov dalji status u klubu pod velikim znakom pitanja.

Ono što hrabri trenera Nikolića jeste povratak na teren oporavljenog Stefana Birčevića, od koga se očekuje da uskoro preuzme značajnu ulogu u ekipi.

I pored teške situacije posle četiri uzastopna poraza i umora zbog napornog ritma mečeva na dva fronta, u ekipi ipak vlada uverenje da će se Radnički iz Smedereva vratiti u pobedničkom raspoloženju. To potvrđuje i izjava Miloša Dimića, koji respektuje rivala, ali i veruje da će uz pomoć navijača njegov tim uspeti da ostvari cilj..

''Od ove runde počinju susreti u kojima nam je cilj da popravimo trenutno negativan skor. Rado se sećamo kako su naši navijači ispunili Meginu halu na poslednjem meču koji smo igrali u Superligi. Unapred se zahvaljujemo ako i ovoga puta pristalice pođu za nama u Smederevo. Jako su nam potrebni'', poručio je Dimić.

Ne propustite