Mrdakovićev povratnički debi na Kipru

Autor: Darko Mitrović
subota 12.01.2013.
23:24
Izvor: Sportske.net, SEM

Po povratku na Kipar u aktuelnom prelaznom roku, srpski fudbaler Miljan Mrdaković zabeležio je prvi zvanični nastup za svoj novi klub Enozis, koji je u meču 17. kola šampionata, odigrao u gostima nerešeno 1-1 sa ekipom Dokse.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Mrdaković je meč počeo na klupi, a njegov tim je poveo već u šestom minutu preko Holanđanina Toma Daemena, koji je kao i srpski fudbaler, u Enozis došao u januarskom prelaznom roku. Fofana je prethodno oborio Gumenosa u kaznenom prostoru, pa je Daemen svoj prvenac postigao sa bele tačke. 

Gosti su u nastavku bili bolji i propustili su nekoliko šansi, a najviše se ispromašivao Oravec. U drugom poluvremenu se situacija promenila, pa je domaći tim došao do gola, a strelac je bio Toj u 66. minutu.

Mrdaković je u 77. minutu zamenio Oraveca i obe ekipe su do kraja imale nekoliko šansi za pobedu, ali je na kraju ipak ostalo nerešeno.

Posle ovog meča Enozis i Doksa imaju po 18 bodova, a tim srpskog fudbalera sledeći meč igra u Kupu Kipra protiv drugoligaša Ermisa i taj duel se igra u sredu, 16. januara.

Ne propustite