Mrđa: ''Naravno, titula!''

Autor: Darko Mitrović
subota 07.09.2013.
15:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde uveliko sprovode mini-pripreme na Tari, a letošnje pojačanje Dragan Mrđa naglašava da njemu to mnogo znači, s obzirom da je došao tek kada je sezona već počela.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvenstvenu pauzu u Superligi, crveno-beli su dočekali posle tri uzastopne pobede, ali poručuju da su im pripreme na Tari ovih dana dobro došle kako bi taj uspešan niz bio nastavljen.

Iskusni napadač Dragan Mrđa, koji se ovog leta vratio na Marakanu, hvali uslove koje Zvezdina ekspedicija ima na Tari, a i naporne treninge odlično podnosi.

''Meni ovo mnogo znači jer nisam mesec dana trenirao sa ekipom i s obzirom da nisam u pravoj formi. Naporan je ritam treninga, ali to je najbolji način za postizanje dobre fizičke spreme'', izjavio je Mrđa.

Navijači još uvek očekuju njegov prvi pogodak posle povratka u Zvezdu, ali Mrđa poručuje da je najvažnije da Zvezda pobeđuje, bez obzira na to ko trese protivničku mrežu.

''Kao što je rekao predsednik Džajić, u ovom momentu nije bitno ko daje golove, već da Zvezda pobeđuje, jer svi znamo koji nam je cilj ove sezone, a to je, naravno, titula'', zaključio je Mrđa.




Ne propustite