Mrđa: "Pobeda bitnija od imena rivala"

Autor: Beta Beta
četvrtak 22.08.2013.
18:55
Izvor: Beta

Povratnik u redove Crvene zvezde Dragan Mrđa tvrdi da on i saigrači ne razmišljaju previše o tome ko im je naredni rival jer osećaju obavezu da u svakom meču pokušaju da donesu svom klubu nova tri boda.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Dragan Mrđa rekao je danas da njegova ekipa u svakoj utakmici mora da ide na pobedu i da će tako biti i u meču protiv Napretka u Kruševcu.

"Znam da je Napredak dobar tim, pobedili su Jagodinu, a potom izgubili u Kragujevcu. Na nama je da pružimo svoj maksimum, i osvojimo nova tri boda. Ime protivnika kada ste igrač Crvene zvezde i nije toliko važno, jer naše obaveze su jasne, u svakoj utakmici idemo na pobedu", rekao je Mrđa za sajt kluba.

Iako nije igrao u prvom kolu protiv Javora u Ivanjici, Mrđa je kazao da zna koliko je njegovim saigračima teško pao taj poraz.

"Pokazali smo reakciju već protiv Jagodine i odigrali perfektno prvih 45 minuta u kojima protivniku nismo dozvolili ni najmanju priliku da nas ugrozi. Poraslo nam je samopouzdanje, dobro treniramo i verujem da ćemo uspeti da nastavimo pobednički niz", rekao je Mrđa.

Utakmica trećeg kola između Napretka i Crvene zvezde igra se u Kruševcu u subotu od 19.00.

Ne propustite