Mrđa posle het-trika na čelu liste strelaca

Autor: Darko Mitrović
subota 23.11.2013.
22:31
Izvor: Sportske.net

I pored činjenice da su protiv Slobode morali da igraju u neuobičajenom ambijentu na Marakani, bez prisustva navijača, fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili cilj - nastavili seriju pobeda, izbili na prvo mesto na tabeli, a trostruki strelac Dragan Mrđa pos

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Dragan Mrđa je protiv Užičana postigao već drugi het-trik ove jeseni. Prvi put mu je to uspelo protiv Spartaka, u pobedi od 5:1, a posle 13 odigranih kola na svom kontu ima ukupno osam postignutih golova čime je izbio na čelo liste strelaca.

On je odličnu partiju mogao da kruniše još kojim golom, pogotovo u situaciji iz drugog poluvremena, kada se odlučio za asistenciju Abioli Daudi, ali je on početnički reagovao.

U svakom slučaju, njegova golgeterska forma, ali i činjenica da predstavlja konstantnu opasnost po protivnički gol, može dosta da raduje trenera Stojanovića u finišu jesenjeg dela sezone.

Posle meča, Mrđa je izrazio zadovoljstvo ubedljivom pobedom i svojim golovima, ali je izrazio žal što navijači nisu prisustvovali svemu tome. On veruje da Zvezda može do maksimalnog učinka do kraja jeseni i nezvanične titule jesenjeg prvaka.

''Danas je mene išlo, ali ne bih imao ništa protiv da pobedimo sve do kraja, a da neko drugi postiže golove. Mislim da smo se nakon derbija podigli, ustalili formu, podigli samopouzdanje i sada smo na pravom putu. Verujem da možemo da pobedimo u svim mečevima do kraja polusezone, a prvo naredno iskušenje nas čeka protiv OFK-a koji forsira mlade igrače i igra dopadiljv fudbal'', istakao je Mrđa, a prenosi zvanični klupski portal.




Ne propustite