Mrđa - Svećice na torti, titula u mislima

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.01.2014.
13:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Najbolji strelac JSL i Crvene zvezde Dragan Mrđa priključio se saigračima na pripremama u Sloveniji, a kako mu je danas rođendan, poželeo je da njegovu porodicu i saigrače posluži zdravlje a da sa Zvezdom proslavi titulu u maju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Portorožu gde obavljaju drugi deo priprema za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Slaviši Stojanoviću u sredu uveče na raspolaganje se stavio i najbolji strelac ekipe koji zbog jake prehlade nije krenuo sa ostatkom ekipe put Slovenije.

"Mnogo se bolje osećam, mada i dalje imam problema sa zdravljem. Najvažnije je da nemam više temperaturu i da mogu normalno da treniram. Propustio sam tri dana rada ali mogu to da nadoknadim vrlo brzo" rekao je Mrđa.

Nekadašnji reprezentativac Srbije proslavlja danas trideseti rođendan a želje su vezane za zdravlje i osvajanje titule.

"Želje su jednostavne. Zdravlje za moju porodicu, kao i za saigrače i naravno titula u maju. To su stvari o kojima ću razmišljati kad se ispred mene nađu rođendanske svećice" istakao je Mrđa.

Ekspedicija Crvene zvezde u Portorožu će boraviti do 28. januara kada sledi povratak za Srbiju a potom i nova selidba u Sloveniju gde će se obavljati najfiniji deo priprema pred početak nove sezone.

Ne propustite