Mrkić: ''Bravo, momci! Niš zaslužuje ovakve igrače''

Autor: Beta Beta
subota 02.03.2013.
19:20
Izvor: Beta

Posle prvog prolećnog trijumfa Nišlija, njihov novi trener imao je dosta razloga za zadovoljstvo.

fcradnicki-nis.com
fcradnicki-nis.com

Povezane vesti

Trener Radničkog iz Niša Saša Mrkić rekao je posle današnje pobede nad Hajdukom u Super ligi da su četiri boda iz dve utakmice kruna svega posle problema u kakvim je bio taj fudbalski klub u poslednje vreme.

"S obzirom u kakvim je problemima bio Radnički, četiri boda iz dve utakmice je zaista kruna svega, jer ovi momci i grad Niš to zaslužuju. Zaslužuju superligaša u kojem igraju pravi momci koji ne staju 90 minuta na terenu", rekao je Mrkić agenciji Beta posle pobede nad Hajdukom.

Radnički je Hajduk savladao sa 1:0 u 17. kolu Super lige Srbije, a u sredu je igrao nerešeno bez golova sa Novim Pazarom, takođe u Nišu.

"Utakmica sa Hajdukom je bila prava prvenstvena ako imamo u vidu da je to drugi meč u tri dana. Retko kada se ovde dobiju dve utakmice za redom, a mi smo uspeli da osvojimo četiri boda. Bilo je zaista teško za igranje, ali momci ostavili srce na terenu", kazao je Mrkić.

Radnički je savladao Hajduk golom Dalibora Mitrovića u 67. minutu.

"Imali smo određenih problema unutar tima, ali smo uspeli da se konsolidujemo i u pravo vreme da postignemo jedini gol i uzmemo tri boda. Plašili smo se Hajduka jer smo znali da imaju brze igrače, opasne kontranapade i polukontre, tako da nismo mogli u potpunosti da se otvorimo, ali publika je pozdravila našu igru", rekao je Mrkić.

Ekipa iz Niša posle 17 utakmica ima 17 bodova i nalazi se na 11. mestu Super lige Srbije.

Ne propustite