Mrkić se uzda u "Meraklije"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2013.
16:48
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Radničkog iz Niša dočekuju ekipu Donjeg Srema u okviru 23. kola JSL a trener "Reala sa Nišave" poručio je da uz pomoć navijača ekipa može da se vrati pobedonosnom nizu prekinutom u Borči.

fcradnicki-nis.com
fcradnicki-nis.com

Povezane vesti

Serija od pet uzastopnih trijumfa fudbalera Radničkog iz Niša prekinuta je prethodnog vikenda na gostovanju ekipi BSK iz Borče.

Uprkos tom porazu Nišlije su ostale u gornjem delu tabele a naredni meč igraju pred svojim navijačima protiv "davljenika" iz Pećinaca.

Svestan kvaliteta narednog rivala, trener Radničkog poručio je da se može do pobede ali uz bezrezervnu podršku "Meraklija".

"Donji Srem je kompaktna ekipa, dugo igra zajedno. Poznaju se igrači, zajedno su još od Srpske lige. Biće zanimljiva utakmica, ali nošeni podrškom Meraklija možemo do pobede" kazao je Saša Mrkić za "Južne Vesti".

Ako se uzme u obzira da je "Čair" u tekućoj sezoni drugi po redu stadion na koji je dolazio najveći broj navijača, jasno je zašto Mrkić veruje u podršku sa tribina i njen značaj.

Prethodna nedelja bila je burna na "Čairu" pošto su igrači pismom upozorenja inicirali ostavke potpredsednika Bankovića a zatim i još nekih članova Upravnog odbora.

Bez obzira na to, ekipa iz Niša pokušaće da ostvari važan trijumf koji bi joj garantovao mirnu završnicu sezone koja do sada protiče uz mnogo turbulencija.

Duel Radničkog i Donjeg Srema igra se u subotu sa početkom od 16 časova.

Ne propustite