'Mrva' se vraća treninzima - do konačnog dogovora...

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.04.2013.
11:32
Izvor: Sportske.net

Iskusni štoper Crvene zvezde koji je u poslednje vreme sve poznatiji i po nesportskom ponašanju van terena, još uvek nije postigao dogovor sa klubom oko sporazumnog prekida saradnje. Do tada, nastavlja sa treninzima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Milan Jovanović je u utorak obavio razgovor sa čelnicima Crvene zvezde oko regulisanja potraživanja koja ima prema klubu i kako bi se konačno postigao sporazum koji bi bio u ''obostranom interesu''.

Crnogorski reprezentativac je, posle zimskog incidenta u Antaliji, odstranjen iz prvog tima, a tek što je počeo na treninzima da pokazuje želju i volju da se ponovo vrati u prvi tim, proteklog vikenda napravio je još jedan incident, zbog čega je i priveden u policiju.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić je posle svega, u izjavi ''Sportu'', naglasio da je Jovanović ''svestan učinjene greške'' i izrazio nadu da će na kraju sa njim biti postignut sporazum.

''Posle reprezentativne pauze, Jovanović je zaista počeo dobro da radi, ali... Svestan je onoga što je učinio i sada nam ostaje da zajedno dođemo do dogovora u obostranom interesu'', poručio je Džajić.

Kad je u pitanju mladi Mihajlović, on će do daljnjeg raditi sa omladincima Crvene zvezde.

''Na Stefanu je sada da se nametne igrom i golovima u omladinskom timu. Treba da shvati da je život borba i da sam kreira svoju budućnost'', zaključio je Džajić, a prenosi ''Sport''.


Ne propustite