Mudrinski: ''Nešto se čudno dešava...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.11.2012.
13:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Strelac jedinog gola za Crvenu zvezdu u jučerašnjem meču sumnja da su i neke ''više sile'' imale udela u porazu od Jagodine, ali priznaje da njegov tim nije bio na željenom nivou.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Tek što su se oporavili od debakla u Subotici, fudbaleri Crvene zvezde večeras su doživeli još jedan veliki šok, ovog puta na Marakani protiv Jagodine.

Posle gola Ognjena Mudrinskog, činilo se da će Zvezda uspeti da kruniše inicijativu i postigne još koji gol, ali je od dosuđenog penala za crveno-bele sve krenulo nizbrdo.

Posle svega, Mudrinski počinje da sumnja i na ''prokletstvo''.

''Nešto čudno se dešava, kao da smo prokleti. U prvom poluvremenu nismo bili na niovu grba i dresa koji nosimo, ali smo zato drugi deo susreta otvorili na najbolji mogući način. Poveli smo, i nakon toga imali nekoliko sjajnih prilika da rešimo utakmicu. Nismo uspeli, i kažnjeni smo'', ističe Mudrinski.

O penalu još uvek nije mogao da iznese preciznu ocenu dok ne pogleda snimak.

''Penal je bio krajnje sumnjiv. Nisam gledao snimak i ne mogu ništa da tvrdim, ali mi je nekoliko prijatelja nakon utakmice potvrdilo da iako je bilo prekršaja, on je bio van kaznenog prostora'', zaključio je Mudrinski.


Ne propustite