Mudrinski sasekao Hajduke

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 22.09.2012.
16:28
Izvor: Sportske.net

Golom Ognjena Mudrinskog Crvena zvezda je savladala ekipu Hajduka iz Kule (0:1) i preuzela vodeću poziciju u Jelen Superligi prvi put u tekućoj sezoni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Pred praznim tribinama stadiona kraj Kišovog kanala Crvena zvezda uspela je da savlada domaći Hajduk rezultatom 0:1.

Gostujući fudbaleri zasluženo su slavili pobedu, pošto su tokom čitavog meča bili konkretniji od rivala koji nije ni imao ozbiljnijih prilika na današnjem meču.

Crvena zvezda uspela je da osvoji još tri važna boda na drugom uzastopnom gostovanju u Jelen Superligi.

Crveno-beli su pred praznim tribinama stadiona Hajduka slavili sa 0:1 a pobeda je došla, pre svega, kao rezultat agresivnije igre Jankovićevih igrača u prvom delu meča.

Beograđani su do pobede došli golom Ognjena Mudrinskog u 15. minutu meča. Letošnje pojačanje Crvene zvezde iz ekipe Jagodine, Ognjen Mudrinski postigao je još jedan pogodak za svoj novi tim, ovoga puta glavom, na asistenciju Nenada Milijaša.

Hajduk je od početka drugog poluvremena pokušao da napadne Crvenu zvezdu a Beograđani su svesno prepustili domaćinu inicijativu i čekali svoju šansu iz kontre.

Sredinom drugog poluvremena Crvena zvezda je uspostavila ravnotežu u igri i pripretila domaćinu iz nekoliko polušansi tek da odbije Hajduk od svog gola.

Ipak do kraja nije bilo promene pa je Crvena zvezda slavila sa minimalnih 0:1 ali dovoljnih za nova tri boda i prvu poziciju na tabeli, makar do kraja večeri kada će i glavni konkurenti za vrh tabele završiti svoje mečeve šestog kola.

Ne propustite