Murinjo: "Matić je Spajdermen!"

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 27.01.2014.
13:07
Izvor: Sportske.net

Portugalac oduševljen kvalitetima srpskog internacionalca. Mediji u Engleskoj procenjuju da je ovo važniji transfer za Čelsi, nego što je Junajted dobio dolaskom Mate!

chelseafc.com
chelseafc.com

Povezane vesti

Svaki potez Nemanje Matića navijači su juče pozdravili aplauzom. Imao je nekoliko intervencija, biće mu potrebno vreme da se uklopi, ali Murinjo nije skidao osmeh sa lica kada je govorio o našem fudbaleru.

"Kao Spajdermen je, sve stiže, pravovremeno igra pas, fudbal deluje jednostavno, kada ga gledate. Sada imamo opciju više na sredini, kompletirali smo vezni red", objasnio je Murinjo.

Mediji se slažu da bi konačno dolaskom Matića bila rešena problematična pozicija zadnjeg veznog igrača. To je boljka od kada je još Makalele otišao iz kluba, a Esijen počeo da se povređue.

"Nemanja je moj brat, sada je stigao po drugi put u Čelsi kao kompletan igrač. Mnogo će nam značiti, daćemo sve od sebe da se uklopi. Publika ga voli, vremenom će postati jedan od najvažnijih igrača u ekipi", objašnjava Bane Ivanović.

Čelsi je rešio problem, u komentarima medija se pojavljuje priča da je ovo odlično uložen novac, da Mata nije bio bitan igrač kod Murinja, a da dolazak Matića znači pojačanja na osetljivom mestu u ekipi.

Njegovi mišići na sredini su ono što je nedostajalo ekipi, sa tim se slažu svi. Nova srpska era u Čelsiju počinje.

"Potpisao je ugovor na pet godina, dovoljno je to pa da shvatite koliko klub na njega ozbiljno računa", dodao je Bane.

Da se podsetimo kako smo mi prokomentarisali dolazak, odnosno povratak Matića u Čelsi.

Ne propustite