Murinjo menja Oskara za Modrića?

Autor: Miloš Marković
petak 18.04.2014.
09:46
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji prenose reči agenta sa FIFA licencom koji tvrdi da postoji mogućnost razmene na relaciji Čelsi – Real Madrid između dvojice sjajnih fudbalera.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

FIFA agent Fransis galjardo veruje da će Murinjo biti raspoložen za moguću razmenu sa Real Madridom.

Portugalac bi bio voljan da kraljevskom timu ustupi Brazilca Oskara kako bi zauzvrat dobio Luku Modrića, Hrvata koga je sam doveo u Madrid.

„Takav scenario jeste moguć. Murinjo je veliki poštovalac Luke Modrića. Svestan je da bi Hrvat bio jako skup, te bi mogao da ponudi Oskara i novac u zamenu za Modrića.“, prenosi Dejli Ekspres reči Fransisa Galjarda.

Ono što Galjardo posebno ističe kao argument za ovakve tvrdnje jeste izraženija kreativnost Luke Modrića u odnosu na brazilskog fudbalera.

Iako je Oskar jedan od važnijih fudbalera Murinjovog tima, Galjardo ističe da bi Portugalac jedino na ovaj način i pristao da se odrekne njegovih usluga.

Sa druge strane, Luka Modrić je u tekućoj sezoni konačno i dokazao svu svoju vrednost, Hrvat igra sjajno u kraljevskom dresu, važan je šraf Anćelotijevog tima i pitanje je da li bi se Madriđani uopšđte odricali njegovih usluga.


Ne propustite