Murinjo: ''Odlično što je Van Gal došao u Mančester''

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.05.2014.
20:20
Izvor: Sportske.net

Menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, rekao je da mu je drago što je novi šef struke Mančester Junajteda baš Luj Van Gal.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Danas je i zvanično Mančester Junajted dobio novog menadžera, a reč je o holandskom stručnjaku, Luju Van Galu. Njegov pomoćnik naredne sezone biće Rajan Gigs, a holandski stručnjak je potpisao trogodišnji ugovor sa ''Đavolima''.

Trener Čelsija, Žoze Murinjo, vidi u Van Galu velikog konkurenta u borbi za titulu naredne godine, a istakao je da mu je drago da je baš on došao na klupu slavnog tima iz Mančestera.

On je veliki trener, drago mi je što mi se pridružio i što ćemo trenirati klubove u istoj zemlji i Premijer ligi.

Ipak, što je još važnije, on je veliki čovek, želim mu sve najbolje na klupi Mančestera.“, rekao je porugalski stručnjak.

Nekadašnji pomoćnik Aleksa Fergusona, Majk Filan, istakao je da Van Gal ima jaku ličnost i da je to ono što je potrebno za povratak kluba na mesto uspeha.

Sreo sam Van Gala nekoliko puta i mogu reći za nejga da je veoma stabilna ličnost. U klubu kao što je Mančester Junajted tako nešto je potrebno. Smatram da je veoma dobar trener iako je bilo dosta priče oko njegovih metoda rada. On samo radi ono što treba.“, zaključio je Majk Filan, čovek koji je tri godine bio asistent Fergusonu.

Ne propustite