Musli: "Dule će složiti kockice"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.07.2012.
22:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najnovije pojačanje Partizana Dejan Musli prezadovoljan je što će imati priliku da zaigra za crno-bele u narednoj sezoni, a kao najveću prednost "renoviranog" tima vidi iskustvo Duška Vujoševića.

Povezane vesti

Talentovani Dejan Musli odlučio je da nastavi karijeru u Partizanu sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor sa mogućnošću produžetka na još jednu godinu.

On se odrekao mogućnosti da se bori za mesto u timu Kahe Laboral, sa kojom je raskinuo ugovor da bi se pridružio crno-belima, jer veruje da će u Partizanu dobiti neophodan prostor za dodatni napredak.

"Finansije nisu igrale ulogu, već želja da odem u klub klub koji će mi dati prostor, što Partizan sigurno jeste" rekao je Musli.

Partizan je ovoga leta ostao bez Petra Božića, Dušana Kecmana i Raška Katića pa će u narednoj sezoni crno-beli biti dosta "mlađi" nego ranijih godina.

"U ekipi su mahom u momci koji su moja generacija, ili godinu-dve stariji, odnosno mlađi. Ne sumnjam da će trener Vujošević sve složiti kako treba. Čast mi je da radim sa njim, poznato je koliko je dobar trener. Na meni je da se dokažem. Naravno, i igranje za Partizan je velika privilegija" rekao je Musli komentarišući trenutnu situaciju u svom novom klubu.

Musli igra na poziciji centra i u dosadašnjem toku karijere nastupao je za FMP, Kahu Laboral, Montegranaro, Fuenlabradu i Mega Vizuru.

Ne propustite