Muslin: "Zvezda sposobna da napravi čudo"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 08.03.2012.
17:05
Izvor: Sportske.net, KURIRINFO.RS

Bivši trener Crvene Zvezde Slavoljub Muslin trenutno živi i radi u Rusiji gde sa klupe predvodi Krasnodar a mnogi ga u Ljutice Bogdana pamte kao jednog od trenera koji je sa Zvezdom ređao titule. On se osvrnuo na trenutnu situaciju u Zvezdi i izneo svoje

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U sezoni 1999/2000 Slavoljub Muslin je uspeo da osvoji titulu sa Crvenom Zvezdom nakon što je na polusezoni bio u zaostatku za Obilićem i Partizanom.

Kako je sam imao iskustvo da "juri" rivale na tabeli i da na kraju osvoji šampionat ne vidi razlog zbog čega se to ne bi desilo i ove godine.

"Zvezda može da stigne Partizan! Mada, retko se u Srbiji dešava da neko ispusti toliku bodovnu zalihu" rekao je Muslin.

On je ujedno govorio i o atmosferi koja je vladala u ekipi kada je on predvodio klub i kako je zdrav odnos među igračima bio ključan da bi se postizali dobri rezultati. Veruje da je tako i u ekipi Roberta Prosinečkog ali ne želi da mu deli posebne savete.

"Delikatno je deliti savete. Svaki trener mora da ima autoritet i komunikaciju sa igračima. Ubeđen sam da Prosinečki zna kako se radi s igračima u Zvezdi. Držim mu palčeve i nadam se da će Zvezdi doneti titulu" dodao je Slavoljub Muslin.

Ne propustite