Muta: ''Ćapin je promenio igru Radničkog!''

Autor: Darko Mitrović
subota 20.10.2012.
23:29
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Od dolaska novog plejmejkera Aleksandra Ćapina, košarkaši Radničkog su konačno počeli da pobeđuju- Večeras je to bilo vrlo ubedljivo protiv Solnoka, pa trener Nikolić ima dosta razloga za zadovoljstvo.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Loš start sezone je već iza košarkaša Radničkog, koji su večeras protiv Solnoka ostvarili i drugu uzastopnu pobedu u ABA ligi.

Posle utakmice u kragujevačkom ''Jezeru'', trener Radničkog Miroslav Nikolić je priznao da je njegovom timu bio olakšan posao neigranjem Martona Badera, ali i dodao da je njegov tim odigrao uglavnom onako kako se od njega i očekuje.

''Dobro smo pripremili utakmicu i kada igrači na pravi način shvate utakmicu, kada nema individualnih isticanja, a to potvrđuju 24 asistencije, onda je Radnički u redu. Večeras su momci igrali kako zamišljam da igraju svaki put'', izjavio je Nikolić.

Posebne pohvale idu na adresu novog plejmejkera Aleksandra Ćapina. 

''Ćapin je igrač koji je promenio našu igru. Sada smo interesantniji, atraktivniji, brži. Želja mi je da igramo tu modernu košarku, sa brzim kontranapadima i jakom odbranom. Iskoristili smo Emeninga i večeras, ja i dalje tvrdim da su on i Vajt dobri igrači'', objašnjava Nikolić.

Ne propustite